Coolsculpting i Stockholm – Något jag starkt kan rekommendera

Jag har under en längre tid kämpat med att bli av med överskottsfett kring min mage, detta trots en hälsosam kost och mycket träning. Detta är något som har varit mycket frustrerande, så jag började för några månader sedan att överväga fettsugning. Dock är jag inte så sugen på att behöva göra ett kirurgiskt ingrepp då det i ärlighetens namn är något som skrämmer mig. Efter att ha gjort lite efterforskningar fann jag dock en icke-kirurgisk behandling vid namn coolsculpting, och till min stora glädje upptäckte jag även att det finns en klinik som erbjuder coolsculpting i Stockholm.

Jag gjorde min coolsculpting i Stockholm hos LTC Nordic AB

Kliniken som jag bestämde mig för att satsa på heter LTC Nordic AB. Jag kontaktade dem och fick en tid för coolsculpting i Stockholm ungefär två veckor senare. Jag hade läst på mycket om behandlingen innan mitt besök på kliniken, så jag kände mig inte särskilt nervös eftersom jag fått höra att det inte skulle göra ont.

För att utföra denna behandling använde behandlarna sig av en sorts maskin som koncentrerade sig på min mage. Till en början kändes det lite konstigt, jag vet inte hur man ska beskriva känslan, men ont gjorde det som tur var alltså inte. Efter några minuter kände jag dock ingenting, för det var precis som om kylan tog bort all känsel från min magtrakt.

Det hela tog lite mer än en halvtimme, sedan var det klart. Eftersom jag på förhand fått höra att det skulle ta ungefär två månader innan man kan se fullt resultat har jag väntat med att skriva detta inlägg tills nu.

Fungerar coolsculpting?

Jag är mycket nöjd och glad över att jag valde att satsa på coolsculpting i Stockholm. Jag har nämligen fått ett utmärkt resultat, och min mage är numera betydligt mer slimmad än tidigare. Faktum är att det bara tog några veckor innan jag började se resultat, och sedan dess har det bara blivit bättre och bättre.

Dock måste jag poängtera att jag under dessa två månader har fortsatt att äta bra och träna mycket. Jag är tveksam på att resultatet hade blivit så pass bra som det blivit annars. Enligt mig bör coolsculpting därför främst ses som ett komplement till en hälsosam livsstil, inte som ett sätt för att kunna vara en soffpotatis utan att gå upp i vikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *