En skicklig barberare i Stockholm

Om du söker efter en barberare i Stockholm som kan ge dig precis den hjälp med ditt hår eller skägg, eller båda delarna, som du behöver, då är du varmt välkommen att vända dig till oss. I detta inlägg ska vi ta oss en ytterligare titt på vad du har att vinna på att vända dig till oss.

En barberare i Stockholm som erbjuder flera olika tjänster

Vår barberare i Stockholm kan du vända dig till för hjälp med flera olika hår- och skäggrelaterade tjänster. Självklart inkluderar detta klippning. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och ger dig precis den frisyr som du vill ha.

Vi erbjuder tre olika typer av klippningar. Dessa är herrklippning, pensionärsklippning, och barnklippning. En herrklippning kostar från 350 kr, en pensionärsklippning från 280 kr, och detsamma gäller en barnklippning, alltså att det kostar från 280 kr.

En annan tjänst som vår barberare i Stockholm erbjuder är rakning med kniv. En vanlig rakning med kniv kostar 280 kr, en rakning med knivhuvud 380 kr, och rakning och klippning i ett 580 kr.

Vi kan också förse dig med skäggtrimning. Rör det sig om ett kort skägg mellan 0–1 cm kostar det 330 kr. För ett längre skägg mellan 1–5 cm kostar det 380 kr. För skägg längre än 5 cm kostar det 500 kr. Du behöver bara meddela oss om vilken av våra tjänster som du är intresserad av så kommer vi se till att ge dig precis den hjälp som du är ute efter.

Bli medlem hos oss

Genom att bli medlem hos oss får du 10% rabatt på de tjänster som vår barberare i Stockholm erbjuder. Detsamma gäller de produkter som vi säljer. Som om inte detta vore nog kommer du som medlem hos oss även att bli inbjuden till olika typer av events, till exempel fester och annat. När du är medlem hos oss deltar du dessutom automatiskt i utlottningen av en stor mängd olika gåvor och priser. 

Vi har två olika medlemskap som du kan välja mellan. Ett av dessa är ett så kallat personligt kort, alltså ett medlemskap som bara gäller för en person. Det kostar 100 kr. Det andra är ett så kallat familjekort som gäller för upp till 3 personer. Det kostar 250 kr. Du är varmt välkommen till oss redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *