Teknisk förvaltning i Stockholm

Företaget teknisk förvaltning i Stockholm finns alltid till hands om du behöver hjälp med det som har att göra med förvaltning. De har hög kompetens inom området och erfarenheter av många olika fall.

Behov av teknisk förvaltning i Stockholm?

Teknisk förvaltning i Stockholm erbjuder tjänster till kunder som befinner sig i Stockholmsområdet. Deras tjänster kan vara allt som har med fastigheter att göra. Eller ja, driften med fastigheterna. Det kan till exempel vara lokalvård och annan typ av skötsel av fastigheten. Det kan också vara olika reparationer eller byggnader som ska byggas om.

Med deras breda kunskap kan du få hjälp med allt från simpla frågor till att få en offert på vad ditt ärende skulle kosta. Förutom fastighetsskötsel och lokalvård erbjuder de även andra underhållsåtgärder. Till exempel arbeten i parker, eller reperation i lokalen på ditt företag. Tjänsterna som teknisk förvaltning i Stockholm erbjuder är många och varierande, allt för att passa dig och ditt behov som kund.

Vad kostar det?

Som sagt så håller företaget till i Stockholm och finns enbart tillgänglig för kunder i den regionen. Teknisk förvaltning i Stockholm kan även komma hem till dig om det önskas. Genom ett enkelt telefonsamtal kan du komma i kontakt med dem. På deras hemsida Otrolig teknisk förvaltning stockholm kan du också fylla i ett formulär och beskriva ditt ärende så får du en kostnadsfri offert. På hemsidan finns det även fler kontaktuppgifter till företaget om det behövs.

Teknisk förvaltning i Stockholm hjälper alla i regionen som vill ha hjälp med driften av fastigheter. Det spelar ingen roll om du är boende i lägenhet och vill ha hjälp med till exempel en skada eller om du är fastighetsansvarig över en byggnad som vill ha assistans, Teknisk förvaltning i Stockholm har som vision att inte ge upp förrän kunden är nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *