Totties mat

Totties mat startade som ett enmans företag år 2014 av Daniel Tottie och har idag växt sig till en populär catering firma på Väddö, i Norrtälje och ett efterfrågat varumärke av skafferiprodukter. I dagens läge har Totties mat ett team på fyra grillmästare, jägare och kockar som alla har en sammanförande faktor: Passionen för mat! Detta team fokuserar framförallt på att bjuda på det finaste av två världar, jakt och charkuterier. Detta gör de i form av färdiga menyer av olika slag eller genom att skräddarsy menyer med enskilda rätter enligt kundens önskemål.

Smakrikt och spännande

Vad gäller menyn är Totties mat inte ”samma gamla vanliga catering” då menyerna byggs upp av enastående rätter med smak och utseende som sticker ut ur mängden. Hemligheterna till dessa enastående rätter är förutom viltköttets delikata kvalitet, deras alldeles egna mathantverk. Bland deras traditionella skafferiprodukter med en ny twist kan man hitta Totties BBQ sås, Sambal Lemon, Grillsalt och mycket mer. Till följd av hög efterfrågan har de dessutom utökat till flertal återförsäljare så du kan hitta deras mathantverk förutom hos återförsäljare på nätet, omkring hela Sverige.

Personligt bemötande

Till företagets praxis hör, till skillnad från andra cateringfirmor, att de alltid själva levererar maten och personligen ser sina kunder i ögonen då de serverar den. Detta är något de håller hårt på, oavsett uppdrag!
På tal om uppdrag är det värt att nämna att trots att Totties mat främst riktar in sig på större grillfester, bröllop och diverse event så erbjuder de ”OFYR” eldfester som är riktat till mindre grupper vare sig det handlar om ett jaktlag, en möhippa eller ett matälskande kompisgäng. Totties mat är helt enkelt så mycket mer än en vanlig catering firma. Totties mat är ett härligt gäng grymma kockar, matfantaster, underhållare och framförallt matkonstnärer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *