Är du på jakt efter en kontrollansvarig i Stockholm?

Om du eller ditt företag ska bygga, riva eller funderar på hur ni ska hantera en ny förvärvad tomt, då är det här något för er.

Vad gör en kontrollansvarig i Stockholm?

En kontrollansvarig ser till att ert bygge lyckas, att ni har valt en bra tomt och att inget i projektet blir fel eller är ogenomtänkt. Om du eller ditt företag behöver en kontrollansvarig i Stockholms-området är det här kontrollansvarig stockholm ni löser era problem. En kontrollansvarig har ansvar för samma typ av uppgifter som den som tidigare var kvalitetsansvarig hade hand om. Det vill säga, genom att anställa en kontrollansvarig i Stockholm garanteras du ett lyckat projekt av god kvalitet.

Oavsett vad du eller ditt företag ska bygga för något är det en klar fördel att låta en kunnig person gå igenom marken, byggplanen och/eller den befintliga byggnaden innan ni sätter igång med ert byggande. Samma sak gäller om ni ska riva eller bygga om en redan befintlig byggnad. På det sättet säkerställer ni bland annat att marken klarar av ert projekt, att ni har alla papper som krävs för att genomföra projektet, att er projektplan håller och så vidare. Om ni inte anställer en kontrollansvarig löper projektet stora risker att behöva omstruktureras efterhand istället för att bli godkänt före projektets start.

Att anställa en kontrollansvarig till ert projekt innebär enbart fördelar för dig eller ditt företag. Även om det tillkommer en extra utgift i projektets budget så är den utgiften värt besväret i längden. Eftersom ni som nämnt ovan kan undvika att få överraskande utgifter under projektets utveckling, ni kan stämma av med den kontrollansvarige under tiden som arbetet fortgår också för att se till att inget oväntat händer. Det kan också vara smidigt att anställa en kontrollansvarig om du vill designa ett eget hus, för att säkerställa att ni tänker rätt från början.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *