Få ut max av träningen med kosttillskott

Oavsett om du är professionell idrottare eller en träningsglad person som regelbundet sysslar med fysiska aktiviteter så är det viktigt att du ger din kropp den näring som den behöver.

Utan viktiga ämnen som proteiner, kolhydrater och vitaminer kan kroppen inte återhämta sig mellan passen och träningen leder till nedbrytning i stället för uppbyggande.

Symptom på att man inte får i sig tillräckligt är trötthet och att man inte ser några resultat, och låter man det gå för långt kan det få riktigt allvarliga konsekvenser. Med hjälp av Swedish supplements kan du hålla en perfekt balans för att kunna maximera dina träningsresultat och må precis så bra som du förtjänar.

När maten inte räcker till

Rör man inte mycket på sig så kan man klara sitt näringsintag genom att äta en balanserad kost, så länge man är noga med att följa den klassiska tallriksmodellen. Är man däremot mycket aktiv så är det svårt att få i sig så mycket som man behöver, och det är här som Swedish supplements blir räddaren i nöden. För att förstå hur det fungerar kan vi ta ett exempel:

Medan en stillasittande person behöver strax under 1 gram protein per kroppskilo/dag så kan en individ som styrketränar behöva så mycket som 3 gram. Med andra ord så behöver en icke-tränande människa som väger 80kg mellan 50-70gr per dag medan en som tränar hela 200-240 gram. Det motsvarar 18 ägg, 240 bananer eller ett helt kilo kyckling! Och det är bara proteinet! Med hjälp av Swedish supplements kan man fortsätta äta normalt men få exakt den boost som är så avgörande för att kroppen skall bli stark, utan att behöva löpa risker för brister och skador. Träning skall ju vara någonting roligt och stimulerande och man får en enorm kick av att se vad man kan åstadkomma. Tack vare Swedish supplements är det precis det du kan se fram emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *