Förråd i Stockholm

Behöver du hyra ett förråd i Stockholm så finns det utmärkta möjligheter. Vi har väl alla en massa saker som vi inte vill göra oss av med men som vi egentligen inte har plats till? Det kan vara mormors gamla byrå som du bara älskar men som helt enkelt inte får plats förrän du får en större lägenhet. Och så är det den där kartongen med minnessaker där din mamma la ner dina första babyskor tillsammans med den röda jackan med guldknappar som du bara älskade som barn. Kartongen med dina gamla skolböcker och din första ABC-bok vill du förstås också spara. Men var ska du ha allt? Lösningen är att hyra ett förråd i Stockholm.

Hyr ett lite större förråd i Stockholm

Förråden finns i olika storlekar och det är bättre att du hyr ett större förråd än vad du har tänkt dig från början för du behöver alltid lite extra förrådsutrymme. Då kan du till exempel sätta upp en klädstång och hänga undan vinterkläderna på sommaren och sommarkläderna på vintern. Helt plötsligt får du då mycket bättre plats i garderoberna hemma i lägenheten. Superskönt!

Ett annat tips handlar om de  vackra amaryllisarna man har till jul. De blir sedan ganska tråkiga. Ställ undan dem! De trivs gott i ett förråd under sommaren, utan vatten. Ta sedan fram dem och börja vattna frampå höstkanten så får du nya fina blommor nästa jul.

Däck och cyklar

Ett förråd i Stockholm är väldigt praktiskt att förvara sommardäcken respektive vinterdäcken till bilen i. Där kan du också ställa in cykeln under vintern. Oftast finns det cykelrum i källaren om du bor i hyreshus men min erfarenhet är att det är ganska osäkert. Ofta stjäls det både hela cyklar och delar på cyklarna. Däremot, om man hyr ett eget förråd där man kan förvara sin cykel så är det mycket säkrare. Ett förråd i Stockholm är lösningen på det mesta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *