Vi gör din flytt lätt för dig!

Vi är en flyttfirma i Stockholm som kan göra din flytt lättare än du ens kan tänka dig! Flyttlådor får vi med oss på studs och vi är ett gäng starka personer som hjälper dig med detta och levererar hela ditt bohag till nya stället både snabbt och säkert.

Ingen har någonsin klagat på våra erbjudna tjänster och inget har någonsin heller gått i kras och då kan vi lova att vi fraktat lådvis med glas, porslin och annat ömtåligt. Med andra ord kan vi lova dig att alla dina saker kommer fram hela och utan en skråma!

Att hitta oss flyttgubbar kan du göra på webbplatsen flyttfirma stockholm där vi erbjuder all tänkbar service man kan behöva vid sin flytt.

Vi kör med fasta priser lika fasta som våra armmuskler som orkar bära dina tunga möbler och vi håller dessutom priser nere. Detta för att du som kund inte ska få för dig att försöka hitta någon annan flyttfirma i Stockholm. Vi är ditt perfekta val och även fast vi är billiga är vi helt och hållet noggranna med våra uppdrag och att de utförs så att du som kund blir till fullo nöjd.

Vi kan också erbjuda lite finputsning av ert gamla boende för nästkommande gäst. Låga priser gäller även här vid städningen. Vi har egen utrustning så du behöver inte lämna din dammsugare och golvmopp till sista flyttlådan, vi ordnar med detta.

Bokar du som kund in även flyttstädning med flytten kan vi baka ihop ett ännu billigare pris. Får du för dig att flytta själv men vill ha städat kan vi inte ge lika billigt som vid paketpriset. Eller tvärtom.

Vi har många års erfarenhet och kollar noga våra arbetssökande till oss innan anställning. Vi vill kunna skryta med att vår personal är den bästa och därför gör vi det exakt just nu med tillägget att kunder som anlitar oss kan känna sig trygga att överlämna det tunga till oss för att istället få njuta av det nya hemmet med allt på plats!

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *