Planering och förberedelser inför mässa

Äntligen far vi snart iväg på den årliga företagsmässan tillsammans med hela kontoret. Det är en mässa som vi varje år ser väldigt mycket fram emot. Bra stämning, god mat och ett stort utbud att inspireras av brukar vara saker som man kan räkna med.

Inför det här året så har vi planerat att verkligen satsa hårt. Vi försöker alltid komma på roliga saker att kunna bjuda på och likaså event att locka besökarna med till vår monter. Godis och ballonger har båda varit framgångsrika erbjudanden tidigare år men i år har vi tänkt om. Vi ska satsa på ett riktigt häftigt tält. Ja det stämmer, i år har vi satt målsättningen högt och satsar på att ha det absolut bästa tältet på hela mässan.

Vi har köpt ett pop up tält

Efter lite undersökningar så har vi kommit fram till att det är ett pop up tält som vi behöver. Ett pop up tält är ett slags tält som automatiskt fylls upp med lyft med hjälp av bara ett par knapptryck. Mycket smart koncept som lämpar sig väl för mässor eller liknande tillställningar där det gäller att vara effektiv. Utöver fördelen med att det är så pass enkelt att montera pop up tältet så finns det gott om utrymme att ställa upp mässbord och andra dekorationer.

Pop up tältet hittade vi på internet när vi sökte runt bland olika leverantörer. Det finns en uppsjö av företag som erbjuder pop up tält men vi blev särskilt intresserade av ett företags pop up tält som erbjöd mycket tält för pengarna.

Viktigt att tänka på när köper tält

Som alltid på mässor så är det svårt att veta exakt hur utrymmet man ställer ut på kommer att se ut. Man får som standard en ungefärlig ritning som beskriver hur det totala utrymmet på mässan är fördelat men arrangörerna tenderar tyvärr att brista när det kommer till de enskilda båsen. Därför gäller det att planera smart. Att se till att ta reda på den ungefärliga arean utav utrymmet man kommer att få tillgång till och därefter köpa ett pop up tält som är anpassningsbart. Gärna ett tält som går att utöka i både bredd och längd. Det kan såklart vara svårt men det finns pop up tält på marknaden så erbjuder den funktionaliteten och då är det säkrast att välja ett sådant tält.