Rörproblem i gammalt hus

När vi köpte villa utanför Malmö var vi lite oroliga för rören i huset. Vi hade särskilt problem med rören under diskbänken i köket då det rann och droppade ner på golvet. Vi var tvungna att ställa dit massor av hinkar för att fånga upp allt vatten.

Vi borde ha ringt en rörmokare direkt, men ni vet hur det är, ibland är det så mycket annat att tänka på, och även jätteviktiga saker såsom rör och vatten kan komma att bortprioriteras. Till slut fick vi iallafall tag på en rörmokare malmö som hjälpte oss med att täta alla rör och kopplingar som fanns där under diskbänken. Rörmokaren skruvade isär alla olika delar och bytte även ut en del som var trasig. Sen tätade han rören med hjälp av lintråd och någon slags massa. Till sist skruvade han ihop allt igen och gjorde även några andra mindre justeringar.

Det är skönt att det finns rörmokare malmö så nära där vi bor en bit ifrån stan, ifall att vi skulle få fler problem med kåken. Det är lite oroande att bo ganska långt ifrån alla faciliteter, men just rörmokare har vi en riktigt bra sådan i trakten. Vi kommer nog att anlita den rörmokaren igen för att göra en rejäl genomgång av alla rör i huset. Med tanke på hur gammalt det är så kan det nog vara både rostigt och risigt lite här och var. Det blir troligtvis en prioritering för nästa år. Det vore väldigt olustigt om man fick oväntade problem, särskilt i sådana perioder då det är mycket att göra på jobbet. Då är det mycket bättre att jobba förebyggande med sådana här saker, även om det innebär en viss utgift. I slutändan så kommer det vara värt det, inte minst för att vi kommer att kunna sova bättre om nätterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *